Linkuri Sponsorizate

atacul artei


Fiind un biet fermier nu a putut sa faca fata atacului venit din partea banditiilor asupra satului, dar acum esti soldat si vrea sa se razbune.
Inarmeaza-te pana-n dinti si distruge elicopterele .Ai grija la bombele care vin spre tine.Aceste este un joc miniclipt de razboi.
Cauta si rezolva misterele de pe corabia Fantomei-Pirat cu Scooby si Shaggy. Colecteaza diferite obiecte pe parcursul jocului si schimba-le la momentul potrivit pentru a-ti usura misiunea. Ai grija, Fantoma-Pirat e foarte periculoasa.
Joc de actiune de fantezie cu dragoni . Esti un razboinic ce i-a fost omorata toata familia si tot regatul i-a fost distrus in urma atacului maleficilor dragoni si a bestiilor vicioase.  Va trebui sa iti castigi razbunarea cu ajutorul sabiei tale si iscusintei tale cu ea . 
Omoara tot ce prinzi in calea ta , de la cea mai mica creatura pana la orgrii mari cat o cladire cu 4 etaje .
joc gen zuma . Animalele au mancat multe bomboane. Aceste bomboane trimit animalele la suprafata. Elimina bomboanele si astfel vei tine animalele in apa. tinteste bilele de culoare pe aceasi culoare pentru a le distruge si a face cel mai mare punctaj posibil , fii cel cu spiritul competitiei si doboara recordul .
Joc de groaza . Un experiment in cautarea unui leac pentru cele mai rele boli de pe plamant a decurs chiar foarte rau , cobaii au devenit zombie si au inceput sa transforme pe toata lumea in calea lor . Esti singurul ofiter de paza si va trebui sa scapi din cladirea infestata de zombie , iati pistolul si incepe sa iti faci cale printre ei , ai grija sa tragi la cap . Succes !

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate