Linkuri Sponsorizate

disnei cenal teve


Printesele de la Disney te asteapta in acest joc sa le colorezi. coloreaza printesele din disney.
Personajele noastre indragite, Melody surioara lui Ariel si micutii lui Flounder au probleme, asa ca au nevoie de ajutorul tau, nu-i lasa sa astepte.
Baga in viteza pentru a trece de toate nivelele.Ai grija si fi atent pentru a nu pierde.Fii cel mai bun sofer si un bun campion.
Alege-ti un atv pentru a termina cursa cu bine.Nu te grabi si fii atent pentru ca treci prim multe gropi si pietre.Fii castigator.
Mergi cu o viteza mai regulata pentru a trece cu bine prin jungla.Vei intilni fel si fel de obstacole dar nu te da batut.
Atinge  toate diamantele de pe munte pentru a aduna cat mai multe puncte si fii as in terminarea cursei.
Aduna toate beculetele si banutii apoi fa tot felul de ispravi pe atv.Nu te da batut si nu te speria fii un invingator.
Urca pe Atv-ul tau fiors si baga in viteza pentru a participa la cea mai puternicoasa cursa.Nu te da batut si castiga pentru a lua locul 1.
Esti intr-o uriasa bucatarie unde goofy este seful bucatar iar el trebuie sa pregateasca mancare pentru toate personajele din  Disney. Cinderella, Baloo, Stitch, Genie, Winnie the Pooh, Mulan sau Aladdin sunt invitatii lui Mickey. Ai grija ca baloo este foarte pretentios la mancare si trebuie sa ii pregatesti mancarea cu mare atentie. Mickey adora foarte mult carnita de pui deci sa nu omuti asa ceva. Bucataria este la dispozitia ta asa ca iti urez succes !

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate