Linkuri Sponsorizate

jocuri cu ferme adevarate


Incearca aceste jocuri Coloreaza Familia de Ursi pentru copii daca te consideri un mic Picasso in devenire. Niciodata nu stim de unde rasar adevaratele talente din lumea asta. Dupa ce te saturi de desenat mai incearca si alte mincilipuri din aceeasi categorie.
Distruge tancurile care ataca baza si dupa fiecare nivel cumpara armura sau arme pentru a aduce imbunatatiri tancului.
Ai un desen pe care il poti colora asa cum vrei tu. Incearca sa faci o imagine cu printul fermecat cat mai haioasa.
Pinochio te invita sa il insotesti in aventurile sale cu conditia sa gasesti cifrele care se ascund in fiecare scena din desen. Jocuri cu pinochio jocuri pinochio noi aventuri cu pinochio
Ajuta pe Cinderella (Cenusareasa) sa ajunga acasa pana nu se face ora 12. Fereste-te de dovleci si colecteaza stelutele magice. jocuri cu cenusareasa
Joc cu camioane. Detii o firma de transport si luna aceasta este luna recoltei si va trebui sa te deplasezi la ferme pentru a cara balotii de paie a fermierilor . Ai grija ca o sa fie incarcate multi baloti , asadar opereaza camionul cu grija in masura sa nu rastorni sau sa faci risipa de paie pe drumul tau spre destinatie . Succes !
Jocuri cai . Detii un ponei fermecat , angajeaza un asistent sa aiba grija de el , sa se joace cu el si sa aiba grija de igiena lui personala . Ti-am zis ca este fermecat ? Este fermecat si are abilitatea sa isi schimbe infatisarea cum doresti tu , alege-i culoarea si accesoriile si fa-l intruchiparea ta de ponei . Succes !
Joc cu cai . Ai un cal din povestile cel mai fantastice si mai legendare , este calul cel faimos ce aparea in fiecare basm ce il invatai la scoala , a lu harap alb a lu praslea cel voinic , al oricarui erou al fiecarui basm de care ai auzit , el este calul omniprezent in fiecare din ele . Alege-i culorile calului tau fermecat si fa-l cum iti place tie cel mai mult . Succes !

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate