Linkuri Sponsorizate

jocuri de construit corabii


Intra in aceste jocuri Capcana Mortala in care ai de construit un asemnea dispozitiv istet si perfect daca te crezi macar putin inteligent. Jocuri pline de logica vei mai gasi in aceeasi categorie special creata pentru copii supradotati.
In acest joc de logica va trebui sa darami toate cuburile care trebuie sa fie cel putin de cate 2 culori la fel . Trebuie sa te misti cat mai repede pentru ca sa nu sa se umple imaginea de cuburi. Foloseste-te si de bombele pe care le vei gasi de-a lungul jocului . Vei folosi mouse-ul pentru a juca acest joc .
Este un joc de strategie in care trebuie sa iti aperi satul de invazia inamicilor construind turnuri de aparare.
Ce uraste cel mai tare un pirat? Ghiulele care ii lovesc corabia. Dar in acest joc piratul nostru are o problema cu torpilele care sunt mai devastatoare.
In acest joc ai posibilitatea sa iti alegi tu cum vrei sa arate robotul viitorului.
In acest joc trebuie sa distrugi castelul unui rege, dar ai grija ca si el vrea sa distruga castelul tau. Acest joc se poate juca si la dublu.
Dupa ce regele Arthur a cucerit toate regatele a construit un castel magic pe nume Camelot si a domnit in pace multi ani pana cand au aparut de nicaieri niste creaturi. jocuri cu arthur, jocuri cu rege, jocuri cu castele
Ai la dispozitie toate piesele necesare pentru a construi un super robot cu care poti castiga premiul pentru inventia anului . Ai grija sa nu uiti micile detalii.
Cauta si rezolva misterele de pe corabia Fantomei-Pirat cu Scooby si Shaggy. Colecteaza diferite obiecte pe parcursul jocului si schimba-le la momentul potrivit pentru a-ti usura misiunea. Ai grija, Fantoma-Pirat e foarte periculoasa.

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate