Linkuri Sponsorizate

jocuri lala band


Fiind un biet fermier nu a putut sa faca fata atacului venit din partea banditiilor asupra satului, dar acum esti soldat si vrea sa se razbune.
Esti alturi de formatia ta favorita la concert iar tu trebuie sa mentii ritmul melodiei alaturi de trupa. Hai sa vedem daca poti. jocuri cu trupe de muzica
Joc cu motociclete cu Ben 10 . Ben a ajuns pe o planeta extraterestra si singura lui scapare e o motociclete gasita abandonata  . Foloseste-te de acea motociclete si scapa de pe planeta aia evitand obstacolele si terenul accidentant sperand ca ajungi intr-un final la nava de scapare .
Joc de basketball . Batman si Superman iar au inceput sa se tachineze , ca cine e cel mai tare supererou si cel mai iubit de pamanteni , au decis sa nu se lupte intre ei si asa au decis sa decida totul printr-un meci de basketball , primul care ajunge la 11 puncte va castiga si va fi desemnat Supereroul Pamantului. Alegeti eroul favorit si infrange-l pe celalalt la un scor umilitor.
Joc de groaza . Pornit la excursie masina ti s-a stricat si a trebuit sa mergi prin desert peste 50km , pana ai ajuns intr-un oras abandonat din vestul salbatic , dupa o vreme ai realizat ca nu e abandonat ci bantuit cu niste fantome foarte violente . Apara-te impotriva lor cu tot ce poti si avanseaza la urmatoarele nivele cu usurinta in masura sa scapi din acest oras blestemat. Succes !
Aceasta este oportunitatea perfecta, doamnelor! Jocul este nou, denumit Rodeo Makeover Girl este doar ceea ce aveti nevoie pentru a intelege mai bine rutina de infrumusetare faciala a unei fete rodeo adevarata, la fel ca cea din jocul nostru. O fata de rodeo ar putea merge pe un look mai natural, dar adevarul este ca un astfel de aspect necesita o multime de pregatiri si o multime de munca atunci cand vine vorba de frumusetea fetei. Tratamente faciale de infrumusetare pentru o fata de rodeo include masti de ciocolata, la fel ca si celalalte cu care suntem familiarizati. Fata noastra Rodeo este intr-adevar pasionat de rodeo si despre cai.

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate