Linkuri Sponsorizate

jocuri simulatoare auto pc


Tocmai ai gasit jocuri auto cu mini masinute; in plus gasesti vieti si bonusuri pe drum care te ajuta sa continui sau sa-ti repari masina in caz ca te-ai ciocnit de vreun adversar.
Incearca sa bagi tot ce poti duce in acest joc cu Automobil Ford. Ai diferite obiecte de potrivit in portbagajul acestui auto vehicul si trebuie sa faci totul meticulos fara sa te grabesti. Putina logica nu strica nimanui si astfel iti vei putea stimula gandirea in acest miniclip. Asa ca take the car si umple-o cu cele necesare pentru un drum lung cu familia. Jocuri din categoria pentru copii foarte distractive.
Participi la o competie aeriana in care demonstrezi cat de bine stii sa pilotezi un avion.
Decepticonii condusi de Megatron au ajuns in oras. Apara orasul si salveaza si omenirea de pe mana celor rai. Jocuri cu megatron jocuri cu decepticoni
Rezolva usor si simplu puzzle-ul si arata-ne ca esti bun.
joc cu camioane . Esti un sofer de tir in America si va trebui sa iti testezi calitatile de sofer in niste parcari extra dificile , ai grija sa parchezi regulamentar si in locurile special amenajate fara a tampona si alte autoturisme  . Succes !
Joc cu masini de politie 3d . In acest joc va trebui sa conduci o masina de politie lamborghini murcielago in masura sa prinzi toti infractorii care gonesc pe autostrada cu peste 300km/h , accelereaza-ti bestia de masina si opreste-i pe acesti fanatici ai vitezii . Spor !
Joc de curse cu masini 4x4 . Ai o masina Aro 4x4 tunata , echivalentul unui range rover abia scos din productie in zilele noastre , toti te subestimeaza ca conduci un Aro , arata-le ca ai una din cele mai performante masini de teren , treci peste denivelari si terenuri umede precum ai merge peste ciment pe autostrada . Succes !
Joc cu roboti  . Lumea este invadata de niste forte extraterestre ce au forma unor gandaci albastri , sunt veniti cu scopul de a invada planeta noastra , ca planeta lor s-a autodistrus , fortele pamantesti vor trebui sa se lupte zi si noapte pentru a-si apara pretioasa planeta. Succes !

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate