Linkuri Sponsorizate

jocuri tiruri transport lemne


Poti sa ajungi la destinatie cu toate cutiile din camion? Sa vedem cat de bun esti?!
Fara frane! Viteza este tot ce conteaza, mergi pe strazi, printre masini si tiruri.
De mult am vrut sa ma plimb cu ATV-ul dar parintii au zis ca sunt prea mic, acum pot!!!
Te misti in stanga si in dreata cu sageata stanga si sageata dreaptea, cu sageata sus accelerezi si cu sageata jos franezi. Daca-ti lovesti masinuta o poti repara luand cheile de pe traseu, fulgerul iti da turbo, medaliile iti dau puncte, canistra rosir iti da combustibil iar timpul iti creste la fiecare tura asa ca trebuie sa fii rapid.
Camionul trebuie sa transporte la destinatie incarcatura pana nu expira timpul. Jocuri cu camioane gigantJocuri camioane mari
Daca ti se pare simplu sa parchezi o masina hai sa vedem cum te descurci sa parchezi un camion. jocuri parcheaza camionul
Batman a plecat dupa Joker. Mijlocul lui de transport este o motocicleta de ultima generatie denumita Batmoto. jocuri cu motocicleta lui batman
In seara asta este mare concert rock si ar fi super daca te-ai imbraca precum vedetele de pe scena.
Incearca sa ajuti aceasta printesa pentru a o aranja ,machia vopsi si tot ce-i trebuie pentru a fi foarte frumoasa pentru concertul la care ai si tu bilete.
Joc cu camioane. Detii o firma de transport si luna aceasta este luna recoltei si va trebui sa te deplasezi la ferme pentru a cara balotii de paie a fermierilor . Ai grija ca o sa fie incarcate multi baloti , asadar opereaza camionul cu grija in masura sa nu rastorni sau sa faci risipa de paie pe drumul tau spre destinatie . Succes !
Joc de curse cu tractoare. Ai un tractor mega performant si participi la o cursa mai neobisnuita , remorcheaza cat mai multe alte vehicule si transporta-le la destinatie in cel mai scurt timp . Cel ce transporta cele mai multe vehicule spre destinatie fara sa piarda vreunu pe traseu , este desemnat castigatorul trofeului Tractorul de Aur . Succes !
Joc de curse cu tiruri . Esti un sofer de tir dar ai niste probleme mintale grave , te enervezi foarte repede si cand o faci intri intr-o stare foarte violenta si treci cu tirul tau masiv peste tot ce iti sta in cale , ai grija sa nu faci acest lucru . Participa acu la o cursa de tiruri si ai grija sa lovesti fiecare tir din calea ta , fii cel mai agresiv sofer de pe pista . Succes !

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate