Linkuri Sponsorizate

imagini tractoare de jucarie


Intra in lumea Disney si aseaza piesele. Mickey Mouse, Minnie, Donald sau Daisy te invita la un joc de puzzle.
Tuneaza-ti masina si apoi incepe cursa. Cel mai bun trece la urmatorul nivel al intrecerii.
Incearca aceste jocuri cu Trenuri Expres inspirate din filmul The Polar Extress Train Adventure pentru copii mici in care ai parte de aventura si de un job in care ai de schimbat macazul.
Este un joc cu personajele din filmul Transformers. Poti sa combini parti ale personajelor si sa le dai culoarea care iti place.
Imaginea este impartita si amestecata.Aranjeaza piesele pentru a forma o imagine completa a starului de la  Hollywood,celebra Angelina Jolie
Joc de curse cu tractoare. Ai un tractor mega performant si participi la o cursa mai neobisnuita , remorcheaza cat mai multe alte vehicule si transporta-le la destinatie in cel mai scurt timp . Cel ce transporta cele mai multe vehicule spre destinatie fara sa piarda vreunu pe traseu , este desemnat castigatorul trofeului Tractorul de Aur . Succes !
Joc cu masini de curse . Fermierii de la sat s-au plictisit in timp ce recolta lor da sa creasca asa ca si-au luat tractoarele cu tot cu ustensile si au pornit la o cursa nebuneasca pe terenul abia arat.  Alegeti tractorul preferat si tuneaza-l , alege-i culoare si motorul si tureaza motorul , ai grija sa nu fie prea tare sa nu sperii animalele din grajd . Succes !

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate