Linkuri Sponsorizate

jocuri de torturat zombii


Aseaza turelele si elimina armatele de zombii care au navalit pe teritoriul tau.
Experimentul a scapat de sub control iar cladirea este plina de zombii. Elimina creaturile si fa-ti rost de o arma mai buna.  Jocuri de groaza pentru copii jocuri cu creaturi ciudate
Joc cu impuscaturi cu zombie . Foloseste cat mai putina munitie si anihileaza creaturile zombie de la fiecare nivel.
Instructiuni:
Fixezi cu mouse-ul directia si forta iar cu click stanga tragi. Obiectivul tau este sa nimeresti creaturile zombii ca sa le elimini.
Joc de groaza . O epidemie s-a raspandit in mai putin de 24 de ore si mai mult de 80% din populatia pamantului s-a transformat in zombi  . Stickman a reusit sa scape de multimea de zombie si s-a adapostit intr-un magazin de arme  . Ajuta-l sa se catere pe acoperis si sa porneasca la impuscat fiecare zombie ce misca pe langa magazin . Succes!
Joc de groaza . Un experiment in cautarea unui leac pentru cele mai rele boli de pe plamant a decurs chiar foarte rau , cobaii au devenit zombie si au inceput sa transforme pe toata lumea in calea lor . Esti singurul ofiter de paza si va trebui sa scapi din cladirea infestata de zombie , iati pistolul si incepe sa iti faci cale printre ei , ai grija sa tragi la cap . Succes !
Joc de groaza . Niste monstri periculosi au trezit din somn hoarda de zombie ce se afla in iad si au decis sa porneasca spre pamant in noaptea de halloween sa il cucereasca . Inarmeaza-te pana-n dinti si opreste valurile horifice de zombie ce vor sa te omoare cu orice pret , trage-n ei cu tot ce poti si foloseste orice arma care o gasesti pe jos . Succes !
Joc de groaza cu zombie . Un zombie ti-a mancat telefonul cand te-a prins prin surprindere si orice prieten te suna , zombiul il va localiza si va porni in cautarea lui ca sa ii manance creierul . De profesie esti vanator de monstri asa ca echipeaza-te pana-n dinti cu toate chestiile care opresc zombie si porneste in salvarea prietenilor tai  . Succes!

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate