Linkuri Sponsorizate

jocuri taf mania


Intra si joaca aceste jocuri cu fotbal free online si suteaza la poarta. Lovitura libera dupa lovitura libera ar trebui sa plaseze mingea in poarta. Pozitia este foarte buna, aproape ca la penaltiuri.
Mr. Rocco vinde hot dog pe strada si ramane fara ketchup. Face o comanda de ketchup si o primeste foarte rapid dar...ceva nu este in regula.
Executa lovituri libere precum executa Hagi atunci cand juca in echipa nationala de fotbal a Romaniei.
In acest joc fetele Winx sunt la dispozitia ta si te asteapta sa le colorezi asa cum doresti tu.
Incearca sa faci sclavi toate buburuzele.Capteaza-le si le aduna la tine.
Joc cu naruto . In acest joc il vei controla pe Pain , care va trebui sa treci cu el de toate obstacole si sa scapi de mania lu naruto care va face tot posibilul sa te omoare , eschiveaza toate atacurile lui naruto si ai grija sa ajungi la finalul misiunii si vezi care e cel mai mare punctaj pe care il poti face posibil .
Joc cu Zeul Razboiului . Leonidas , regele spartanilor este chemat de Ares Zeul Razboiului sa ii dea explicatii . Va trebui sa evadezi de mania zeilor in masura sa iti pastrezi capul , evita toate obstacolele si toate atacurile ce iti vor iesi in cale , ai grija sa nu mori si sa faci cel mai mare punctaj .
Joc cu biciclete . In acest joc vei concura pe biciclete si faza tare e ca pe masura ce castigi curse vei debloca caractere noi pe care sigur le cunosti si care au abilitati speciale . Pedaleaza cat poti tu de repede si arata-ne ca esti cel mai tare . Succes  !
Joc de aventura . Nicky a scapat din laboratorul unui doctor nebun si maniac care facea experimente dubioase pe toate vietatile din acel laborator , in fine tu ai scapat si va trebui sa evadezi din spitalul acela infricosator . Sari de toate obstacolele precum si de toti monstrii ce vor sa te manance.
Joc de curse cu tractoare. Ai un tractor mega performant si participi la o cursa mai neobisnuita , remorcheaza cat mai multe alte vehicule si transporta-le la destinatie in cel mai scurt timp . Cel ce transporta cele mai multe vehicule spre destinatie fara sa piarda vreunu pe traseu , este desemnat castigatorul trofeului Tractorul de Aur . Succes !
Joc in 2 cu impuscaturi . Maleficul print a luat conducere asupra teritoriului fericirii si a decis sa faca viata oricarui locuitor al acestui tinut un iad pe pamant . E de datoria ta sa il impiedici pe noul rege sa isi arunce mania asupra prietenilor si familiei tale . Foloseste-te de toate armele la dispozitie si infrange toate valurile de soldati trimisi sa te elimine. Succes!

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate