Linkuri Sponsorizate

povesti cu scubidu


Belle se pregateste de bal si nu stie ce tinuta sa poarte. Da-i o mana de ajutor in alegerea tinutei.
De Halloween Scooby Doo a pornit la vanatoare de monstri. Clonele lui Frankenstein sunt peste tot iar Scobby trebuie sa ne scape de ele.
Disney te invita la un joc Solitaire alaturi de printesele din povesti: Jasmine, Ariel, Cenusareasa sau Aurora .
Sirena Ariel, Belle, Aurora, Alba ca Zapada si Cenusareasa au pierdut obiectele magice. Au nevoie de tine sa le ajuti. Ajuta aceste printese frumoase sa le gaseasca.
Pinochio te invita sa il insotesti in aventurile sale cu conditia sa gasesti cifrele care se ascund in fiecare scena din desen. Jocuri cu pinochio jocuri pinochio noi aventuri cu pinochio
Scufita Rosie este fetita care nu a ascultat povetele mamei si s-a intalnit cu lupul. Gaseste pentru Scufita Rosie o tinuta si poate asa nu o mai recunoaste lupul. Jocuri cu scufita si lupul
Joc cu cai . Ai un cal din povestile cel mai fantastice si mai legendare , este calul cel faimos ce aparea in fiecare basm ce il invatai la scoala , a lu harap alb a lu praslea cel voinic , al oricarui erou al fiecarui basm de care ai auzit , el este calul omniprezent in fiecare din ele . Alege-i culorile calului tau fermecat si fa-l cum iti place tie cel mai mult . Succes !

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate