Linkuri Sponsorizate

poze sonic


Ajuta-l pe sonic sa isi termine misiunea cu succes. Foloseste sagetile pentru a te deplasa , tasta space pentru a sari . Mult succes !
In acest episod Knuckles si Tails nu se simt foarte bine, iar Shadow apare atunci cand Sonic se pregateste sa se lupte cu Aeon.
Iata ca Super Sonic a plecat pe un drum lung si plin de pericole pentru a salva planeta si a opri razboaiele. Ajuta-l sa treaca peste obstacole.
Chiar daca Luigi s-a rugat de Mario sa nu uite sa-l ia si pe el cand mai pleaca de acasa, se pare ca Mario se simte mai bine cand e singur.
Mica Sirena are nevoie de ajutorul tau. Ajut-o sa gaseasca diferentele inainte de a expira timpul.
Daca te-ai plictisit si nu ai ce face Sonic ti-a pregatit un joc tetris.
Iata ca paparazzi sunt cu ochii pe tine si vor sa obtina o fotografie cand saruti o fata. Nu ii lasa sa te fotografieze. jocuri cu pupici jocuri cu paparazzi
Sonic a plecat cu motocicleta sa gaseasca inele. Ajuta-l sa treaca de obstacole si sa termine traseul cu bine. sonic pe motocicleta
Iata ca High School Musical te invita sa colorezi personajele la fel ca in pozele de prezentare.
Vedeta seriei High School Musical, Vanessa Anne Hudgens te asteapta la un joc de puzzle. Uneste aceste piese pentru a crea cel mai frumos tablou.
Joc cu sonic . Il stii pe sonic presupun , ariciul sonic , joaca un joc de role playing cu el si leveleaza alaturi de caracterul tau favorit  . Succes !
Joc cu sonic . Mario l-a provocat pe sonic la o intrecere , accepta provocarea si arata-i micului instalator italian ca tu esti cel mai rapid si cel mai iubit caracter din desene animate si jocuri video . Succes 1

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate