Linkuri Sponsorizate

poze torturi tractor


Ne pregatim de sarbatori sa avem cele mai frumoase prajituri. Cat de bine stim sa decoram tortul?
Tuneaza-ti masina si apoi incepe cursa. Cel mai bun trece la urmatorul nivel al intrecerii.
Mica Sirena are nevoie de ajutorul tau. Ajut-o sa gaseasca diferentele inainte de a expira timpul.
Iata ca paparazzi sunt cu ochii pe tine si vor sa obtina o fotografie cand saruti o fata. Nu ii lasa sa te fotografieze. jocuri cu pupici jocuri cu paparazzi
Iata ca High School Musical te invita sa colorezi personajele la fel ca in pozele de prezentare.
Joc cu masini tractor . Va trebui sa conduci un tractor tunat pentru a traversa cele mai dificile denivelari ale solului . Sari peste santuri si rape si fa cele mai incredibile scheme cu el in asa masura incat sa primesti puncte bonus , in asa fel incat ajungi mai devreme la destinatie vei fi rambursat cu puncte bonus pentru rapiditatea ta .
Joc de curse cu tractoare. Ai un tractor mega performant si participi la o cursa mai neobisnuita , remorcheaza cat mai multe alte vehicule si transporta-le la destinatie in cel mai scurt timp . Cel ce transporta cele mai multe vehicule spre destinatie fara sa piarda vreunu pe traseu , este desemnat castigatorul trofeului Tractorul de Aur . Succes !
Joc cu masini de curse . Fermierii de la sat s-au plictisit in timp ce recolta lor da sa creasca asa ca si-au luat tractoarele cu tot cu ustensile si au pornit la o cursa nebuneasca pe terenul abia arat.  Alegeti tractorul preferat si tuneaza-l , alege-i culoare si motorul si tureaza motorul , ai grija sa nu fie prea tare sa nu sperii animalele din grajd . Succes !

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate