Linkuri Sponsorizate

sah3d greu


Pentru cei care iubesc tenisul de camp, pot juca jocuri tenis 3d chiar acum; in functie de conexiunea vostra se poate incarca mai greu, dar merita asteptarea pentru ca e foarte interactiv, si se controleaza doar din mouse.
Este un joc foarte haios cu multe bombe, dar si cu adversari foarte isteti care te vor pune in situatii greu de iesit.
Ai de parcurs o cursa extrem de grea cu o masina de teren 4X4. Ai grija sa termini traseul pana nu expira timpul. jocuri cu masini mari
Joc de machiat . Selena Gomez are nvoie de o noua infatisare deoarece ii e greu sa iasa in public fara sa fie hartuita de fani, va trebui sa faci tot posibilul sa o machiezi si sa o accesorizezi in asa fel incat nici ea sa nu se mai recunoasca  . Spor la joc !
Joc cu skateboard . Micutul soricel de la hollywood Stuart Little si-a achizitionat un skateboard pe marimea lui si a decis sa il ia la o incercare pe strazile de langa casa sa , va trebui sa ai mare grija ca cu cat e mai mic cu cat e mai greu de manevrat micutul skateboard , ai grija sa sari peste toate obstacolele si sa eviti alte impedimente ce o sa iti iasa in cale .
Drake se intoarce intr-un joc nou si foarte captivant . Colecteaza monede si lupta cu dragoni infricosatori. Va fi foarte greu traseul dar prin abilitatile pe care le-ai acumulat dealungul timpului vei reusi sa ajungi la dragonul urias care te asteapta la capatul traseului ce il ai de parcurs. Trebuie sa te feresti de mingile de foc altfel vei fi doborat si nu vei mai putea continua misiunea
O zi superba se anunta pentru tine pentru ca astazi esti principalul favorit in castigarea cursei. Jocul cu raliuri se oraganizeaza odata pe an si este singura sanse pe care o ai de a-ti demonstra calitatile de sofer profesionist. Cel mai greu va fi primele 10 tururi pentru ca atunci vei intra la standuri pentru a-ti schimba cauciucurile si a pune combustibil.

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate