Linkuri Sponsorizate

videoclipuri raliuri de gipuri


Incearca sa bagi tot ce poti duce in acest joc cu Automobil Ford. Ai diferite obiecte de potrivit in portbagajul acestui auto vehicul si trebuie sa faci totul meticulos fara sa te grabesti. Putina logica nu strica nimanui si astfel iti vei putea stimula gandirea in acest miniclip. Asa ca take the car si umple-o cu cele necesare pentru un drum lung cu familia. Jocuri din categoria pentru copii foarte distractive.
Intra intr-un super joc cu masini in care dupa fiecare cursa iti poti cumpara alta masina sau viteza extra - nitro. Jocuri cu raliuri, jocuri masini de raliuri, jocuri cu raliu, jocuri noi de curse
Ai de parcurs o cursa extrem de grea cu o masina de teren 4X4. Ai grija sa termini traseul pana nu expira timpul. jocuri cu masini mari
Joc cu masini Hummer. Ai crezut ca raliurile normale sunt grele ? Te-ai inselat . Proprietarii de Hummer au decis sa isi faca propria liga de raliuri cu hummere . Controleaza bestiile pe 4 roti in cele mai dificile curbe si treci peste cele mai antrenante obstacole fara sa iti avariezi masina . Succes .
O zi superba se anunta pentru tine pentru ca astazi esti principalul favorit in castigarea cursei. Jocul cu raliuri se oraganizeaza odata pe an si este singura sanse pe care o ai de a-ti demonstra calitatile de sofer profesionist. Cel mai greu va fi primele 10 tururi pentru ca atunci vei intra la standuri pentru a-ti schimba cauciucurile si a pune combustibil.

Alte jocuri


Linkuri Sponsorizate